21 Dagar med Bön & Fasta

Kolla in här när vi samlas till bön och kom gärna och var med! Lite längre ner hittar du gemensamma bönepunkter.

Gemensamma samlingar:

-Fredag 24 Januari kl 19.00 är det Bönesamling hemma hos Liya & Joel på Batterigatan 1H

-Lördag 25 Januari kl 18.oo är det Bönesamling hemma hos Christian & Pernilla på Orion 16, Bergsjön.

-Söndag 26 Januari är det bön inför gudstjänsten kl 14.00 i Inhousecafeét.

-Vi kommer att avsluta våra 21 dagar med ett Inhousemöte Tisdagen den 28 jan kl 18.00.

Förslag på saker att gemensamt be för:

• Att Andens gåvor ska komma i funktion ännu mer och att vi ska förnyas i Den helige Andes gemenskap.
• Frimodighet att bli en ännu mer utåtriktad och inbjudande församling som sträcker sig längre i evangelisation och mission men också når längre med bl.a. våra gudstjänster, husgrupper och lokala arbete.
• Att Guds vilja ska ske i våra lokaler och samarbetet med Finska pingst och Allianskyrkan
• Utrymme lokalmässigt för att utveckla och expandera vårt arbete för barn, barnfamiljer, tonåringar & ungdomar.
• Det finns hopp. 1-6 sep 2020 i Göteborg. Kampanjen med bla Sebastian Stakset.
-Tillstånd från kommun och polis måste bli klart. Rätt plats. Kviberg är första prioritet för ansökan i dagsläget.
-Att varje huvudansvarsområde för kampanjen får rätt ledarskap och team på plats.
-Vad ska vi som församling fokusera på inför kampanjen i planering, marknadsföring etc?