Evangelisation i Nordstan på Påskafton

Välkomna att tillsammans välsigna Nordstan och folket som är där på Påskafton, Lördagen den 20:e april kl. 12.00-14.00
Vi träffas i Frälsningsarmén Östra kårens lokaler, Sankt Pauligatan 1, kl. 10.30-11.30 för att be tillsammans och gå igenom upplägg och praktiska detaljer innan vi beger oss in till stan.
Vi möts vid informationen i centrum av Nordstan kl. 12.00.

Varför detta initiativ?
Utifrån en bönegemenskap där olika präster och pastorer i Göteborg träffas och ber tillsammans en gång i månaden, togs i december månad 2018 ett gemensamt initiativ i Nordstan då 13 olika församlingar i Göteborg deltog. Det var fantastiskt roligt, mycket glädje och värme och många positiva möten med människor.
Detta gav mersmak och vi känner att vi, då och då vill fortsätta att inbjuda Guds folk till olika utåtriktade initiativ – så även denna Påskhelg 2019
Vi vill ge Nordstan en rejäl kärlekshälsning från Gud, få önska människor Guds välsignelse och En Glad Påsk i Jesu namn.
Vår önskan är att se många troende från olika församlingar, olika samfund och olika nationaliteter, tillsammans dela med sig att Jesus älskar Göteborg.
Vi förväntar oss många positiva möten och många goda samtal med människor som passerar förbi. Vi har en hel del traktat/flyers som delas ut med Påskens budskap. (det finns också möjligheten att ta med och dela ut hälsningar ifrån de deltagande församlingarna med inbjudan till program & gemenskap)
Var gärna med och be för detta gemensamma initiativ – att det får lämna en beröring från Gud själv till alla som vi möter denna dag.

Gud välsigne er och hoppas vi ses i Nordstan!