Summercamp 2019

Välkommen på ett galet kul tonårsläger, för dig mellan 13-19 år, med gött häng nära grillplats och sjö på en mysig lägergård mitt i skogen. Vi kommer att börja sommaren med att umgås, ha sjukt roligt och söka Gud tillsammans i bön, lovsång och bibelundervisning.

Den 16/6 möts vi på Göteborgskyrkans gudstjänst kl. 15:00 och åker efter mötet till lägergården i Gräfsnäs och börjar lägret med en mysig grillkväll. Hem åker vi inte fören den 19/6 efter lunch. Vi är riktigt taggade på fantastiska dagar och ser fram emot att träffa dig på lägret!

Du anmäler dig till lägret här nedanför och din anmälan är bindande men du måste också gå in och betala lägeravgiften på 400 kr till Göteborgskyrkans konto senast den 2:e juni för att din anmälan ska vara färdig. PlusGiro 166068-7 – Swish 123 218 49 76
Märk betalning med Summercamp 2019

Adress till lägergården är Rättarevägen 10-20, 466 95 Sollebrunn
Kontaktperson är Lovisa Nilsson 0769-005875

Det kommer behövas en del hjälp med skjuts av föräldrar. Vill du baka bröd, bullar etc till lägret eller har möjlighet att skjutsa, hör av dig till Lovisa.