Församlingsdag på Gräfsnäs 27 Augusti

Vi fortsätter framåt!”

Välkommen till församlingsdag i Gräfsnäs lördag 27 augusti.
Vi startar upp kl 9.30 och slutar kl 20.00
En heldag tillsammans med gemenskap, samtal, knasiga och roliga aktiviteter, samlingar med undervisning -bön & lovsång, mat & fika och mycket mer för hela familjen. Ett kanontillfälle att bjuda med de som vill koppla med oss som församling och få en större delaktighet och lära känna fler.

Du anmäler dig genom din husgruppsledare.
Är du inte med i en husgrupp, så kan du maila info@goteborgskyrkan så hjälper vi dig!
OBS anmälan är helt klar när du betalat din lägeravgift.
Specialkost
Meddela också eventuell specialkost när du anmäler dig. T.ex behov av laktosfri, glutenfri kost, nötallergi etc.

Pris & Betalning

150 Kr för vuxen (över 19 år)
80 kr för tonåring (13-19)
50 kr för barn (upp till 13 år)

Du betalar xxxxxx genom att xxx Senast

Att tänka på och ta med

Vi hoppas på kanonväder, men klä dig efter väder. Vi kommer att vara ute en hel del och det kan bli kallt på kvällen, så ha med varm tröja och jacka.
Gärna tåliga skor som tål att gå i gräs och naturen med.
Det går att bada i sjön Anten som ligger ett stenkast från gården där vi är. Så ta gärna med badkläder.
Så klart är det bra att ha med bibel och anteckningsmöjligheter.
All mat ingår i din avgift och vi lovar kaffe på maten 🙂

Hitta till lägergården

Lägerbyn ligger vid sjön Anten i Alingsås kommun, 6 mil avstånd till Göteborg, 2 mil till Alingsås.
Du får räkna med ca 1 timmas resa från Göteborg.

Adress är:
Rättarevägen 10-20
46695 Sollebrunn

Vägbeskrivning

Bäst är om så många som möjligt kan samåka med bil. Kolla gärna i din husgrupp om du är med i någon eller med någon som har bil om du har behov av bilplats.

Om du åker kollektivt är det Västtåg 3308 till Alingsås först och sedan Buss 560 mot Sollebrunn där du går av på Gräfsnäs södra. Därefter har du en promenad på ca 6 min till gården.