Församlingsläger i Gräfsnäs 27-28 augusti.

Följ med på läger i vackra Gräfsnäs i slutet av augusti. Vi hoppas på fint väder och varmt i vattnet. Ett superbra sätt att avsluta sommaren och blicka in i hösten helt enkelt!
Vi kommer att ha tid till gemenskap, undervisning, roliga aktiviteter för alla åldrar, god mat, bön, förbön och lovsång. Alla är så klart välkomna oavsett om du varit med länge i Göteborgskyrkan eller är nyfiken på gemenskapen hos oss.
Lägret börjar på fredag med incheckning från kl 16. Vi åker hem efter kvällsmötet på lördagkväll då vi sover hemma och avslutar lägret på gudstjänsten inne i Göteborg på Redbergsvägen 19 kl 11.00.
Program och upplägg kan eventuellt ändras beroende på hur restriktionerna ser ut i slutet av augusti. Men anmäl dig så fort som möjligt så att vi kan planera på bästa sätt.
Välkommen!

Hitta till lägergården.

Lägerbyn ligger vid sjön Anten i Alingsås kommun, 6 mil avstånd till Göteborg, 2 mil till Alingsås och 0,6 mil till Sollebrunn Centrum.

Adress är:
Rättarevägen 10-20
46695 Sollebrunn

Vägbeskrivning

Bäst är om så många som möjligt kan samåka med bil. Kolla gärna i din husgrupp om du är med i någon eller med någon som har bil om du har behov av bilplats.

Om du åker kollektivt är det Västtåg 3308 till Alingsås först och sedan Buss 560 mot Sollebrunn där du går av på Gräfsnäs södra. Därefter har du en promenad på ca 6 min till gården.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är grafsnas.png

Boende

Vi bor i stugor med riktiga sängar, där man tar med egna sängkläder (underlakan, påslakan, örngott)
Kuddar och täcken finns på plats. Om du inte vill ha med din favoritkudde…
Det finns gott om duschar och toaletter på området.
Meddela i din anmälan om det finns något gällande boende vi behöver ta hänsyn till eller önskan om att bo tillsammans med någon/några så försöker vi ta hänsyn till det så långt det går.
Du får gärna ta med egen husvagn/husbil. Skriv det i så fall under övrigt i din anmälan.

Ta med.

Sängkläder (underlakan, påslakan, örngott), utekläder för eventuellt höstväder.. vilket vi inte hoppas på!
Stövlar och regnkläder kan behövas. Gärna badkläder och handduk. Bibel och anteckningsblock etc är alltid bra att ha med.

350 kr/Vuxen & Tonår från 13 år och uppåt
300 kr/Barn från 3 år till och med 12 år.
Maxpris barnfamilj 1200kr

Anmäl er genom att fylla i anmälningsformuläret (längst ned eller vid sidan) samt betala in anmälningsavgiften (eller hela avgiften om du hellre vill det)

Anmälningsavgiften är 150kr /person eller familj.

Resterande avgift betalat du senast innan lägrets start på samma sätt & märkning som anmälningsavgiften.
OBS anmälningsavgiften är del av lägeravgiften.

Betala helst via vårt Plusgiro på 166068-7
eller swish 1232184976

VIKTIGT Märk din betalning med ”Församlingsläger 2021”

Preliminärt lägerschema:

16:00Incheckningen och aktiviteter på området.
17:00Middag
18:00Kvällssamling