Gudstjänster online.

På grund av de nya restriktionerna i Västra Götalandsregionen och för att begränsa smittspridningen, så vill vi som församling ta aktivt ansvar. Därför har vi inte några offentliga gudstjänster på Redbergsvägen. Men vi forsätter med Live-sända gudstjänster via Facebook och här på hemsidan. Vi kommer parrallellt sända Söndagsskola play för barnen genom vår Facebook grupp.
Varje Fredag har vi vår bönesamling “Bönebasen” kl 18.30 via Zoom.
Länk och Id hittar du på kalendern eller genom att klicka på bönebasen längre upp på sidan.
Husgrupperna blir kanske ännu viktigare under denna period och vi uppmuntrar till att hitta olika sätt att ha omsorg och kontakt med varandra.
För frågor kontakta oss gärna i pastorsteamet eller skicka ett mail på info@goteborgskyrkan.se
Till sist..
vill vi som församling uppmana till bön, både för läget i landet, och för varandra! Tillsammans med Guds hjälp ska vi ta oss igenom detta och längtar tills då vi kan träffas igen!