Gudstjänst med begränsat antal besökare.

Under sommaren kommer vi att ha gudstjänster med begränsat antal besökare på plats. Förutom att vi sitter glest i gudstjänstlokalen, visar vi också vår livesändning i ett av kyrkans samlingsrum.

Det går också att följa våra gudstjänster här eller på Facebook via livesändning.
Om du har några frågor så kan du höra av dig till oss på info@goteborgskyrkan.se.

Fortfarande gäller samma riktlinjer som tidigare utifrån Folkhälsomyndigheten. Om man uppvisar några symptom så håller man sig hemma och utsätter därmed inte andra för eventuell smittspridning.

Vi vet att Gud är trofast, även i en tid som det här och vi tappar inte hoppet och likt blommorna på ängen så behöver vi inte ängslas – Gud har fortfarande kontrollen (Matt 6:25-34)!

Med önskan om en välsignad sommar.