LIVE

Just nu sänder vi inte live!
Men du kan se våra tidigare gudstjänster här

Välkommen till gudstjänst på Redbergsvägen 19 eller här via vår livesändning kl 10.00 varje söndag.
Vi erbjuder tolkning på våra gudstjänster via länk till engelska, och Farsi (persiska) som du hittar här nedanför, oavsett om du är med online eller på plats.

Sändning av vår 10-gudstjänst börjar 09:50 och gudstjänsten startar 10:00.
Du kan också följa livesändningen på vår Facebook sida , Youtube eller Tv Vision Sverige. (sommaruppehåll från 4 juli till och med 1 augusti)

KIDS

Välkommen till barnkyrkan på söndagar kl 10.00.
Kids samlas nere i barn och ungdomsrummet och har sina samlingar samtidigt som gudstjänsten. Föräldrar lämnar barnen vid ungdomsrummet från 9.45 och hämtar direkt efter gudstjänstens slut.
Skicka ett mail till info@goteborgskyrkan.se om du vill bli tillagd i vår Facebookgrupp eller får mer information!

Välkomna!