Göteborgskyrkan Ung

Nu är tiden att ‘go all in for Jesus’ och få se att med honom får vi de allra bästa äventyren.
Vi i Göteborgskyrkan satsar på alla åldrar och vi tror att tillsammans så kan vi förändra –
oss själva, varandra och hela världen med Guds kärlek. Häng på!

– Varje tisdag 18:00
träffas olika hemgrupper ifrån kyrkan runt om i Göteborg.
Där kan vi finnas för varandra mitt i vardagen och få dela livets glädje och utmaningar tillsammans.
Vi stöttar varandra med kärlek genom bön och goa samtal.
Vi behöver vänner bredvid oss som alltid pekar på Guds stora famn oavsett situation .

– Varje fredag 18:30
har vi ungdomssamling tillsammans i House of Gospel. Perfekt tillfälle att få hänga och lära känna varandra samt vara i Guds närvaro. Alla ungdomar från sjunde klass och uppåt är varmt välkomna!

För att hitta en hemgrupp för ungdomar eller bara få kontakt:

Magnus Linnarson 076-149 64 50

”Innan jag formade dig i moderlivet utvalde jag dig, och innan du kom fram ur modersskötet helgade jag dig. Jag satte dig till profet för folken.”” Jeremia 1:5

STAY BLESSED!